Inschrijvingen

Fijn dat je voor onze school kiest! Ontdek hier hoe je je kan inschrijven voor schooljaar 2023-2024.

Inschrijvingen

Schooljaar 2024-2025

Eerste jaar

Ben je aangemeld en toegewezen aan Sancta Maria? Dan kreeg je van ons een mailtje om ons inschrijvingsformulier in te vullen. Kreeg je dit niet, kijk dan even in de spam of klik op de link hieronder. Achteraf kom je op school handtekenen.

Werd je niet aan onze school toegewezen maar wil je toch graag naar Sancta Maria komen? Dat kan ook nog, we hebben nog wat plaatsen vrij. Je vult onderstaande formulier in en komt achteraf op school handtekenen.

Inschrijvingen 2024-2025

Ben je al leerling van Sancta Maria, dan vul je dit formulier niet in. Jullie krijgen eind juni een aparte link doorgestuurd om je studiekeuze voor volgend jaar te maken.

Tweede tot en met zevende jaar

De inschrijvingen voor onze instroomjaren startten om 15 april om 8u. Je kan je inschrijven via deze link.

Omwille van organisatorische redenen komt u op de wachtlijst indien u wilt inschrijven voor 1 van de volgende studierichtingen:
- 2e leerjaar A
- 2e leerjaar B
- 3 Maatschappij en welzijn
- 3 Moderealisatie en textielverzorging
- 3 Organisatie en logistiek
- 3 Zorg en welzijn
- 4 Natuurwetenschappen
- 4 Bedrijfswetenschappen
- 4 Maatschappij- en welzijnswetenschappen
- 4 Maatschappij en welzijn
- 4 Moderealisatie en textielverzorging
- 4 Organisatie en logistiek
- 4 Zorg en welzijn
- 5 Basiszorg en ondersteuning
- 5 Bedrijfswetenschappen
- 5 Welzijnswetenschappen

We doen ons uiterste best om iedereen een plaats te geven. De eerste week van juli zal u telefonisch gecontacteerd worden indien de inschrijving kan doorgaan. U moet dan nog wel langskomen op school om het inschrijvingsbewijs te ondertekenen (ten laatste vrijdag 5 juli). U kan de school telefonisch contacteren voor meer info hierover op het telefoonnummer 016 56 61 04.

Interesse in onze studierichtingen van de 2e en 3e graad? Twijfel je om de overstap te maken naar Sancta Maria? Vul dit formulier in en kom 22 juni in de voormiddag langs op school om kennis te maken en een antwoord te krijgen op je vragen over specifieke studierichtingen. Inschrijven is verplicht; we mailen je achteraf het exacte uur van je afspraak door.

Schooljaar 2023-2024

Interesse om naar Sancta Maria te komen? Maak telefonisch een afspraak om in te schrijven via 016 56 61 04. We bezorgen je een online inschrijvingsformulier en daarna kom je dat op school ondertekenen.

Volgende studierichtingen zijn al volzet verklaard, hiervoor kan je niet meer inschrijven:

- 2 B
- 3 Bedrijf en organisatie (D/A)
- 3 Toerisme (D/A)
- 3 Moderealisatie en textielverzorging (A)
- 3 Zorg en welzijn (A)
- 3 Organisatie en logistiek (A)
- 4 Bedrijf en Organisatie (D/A)
- 4 Bedrijfswetenschappen (D)
- 4 Maatschappij en welzijn (D/A)
- 4 Maatschappij- en welzijnswetenschappen (D)
- 4 Moderealisatie en textielverzorging (A)
- 4 Organisatie en logistiek (A)
- 4 Toerisme (D/A)
- 5 Basiszorg en ondersteuning (A) vanaf 08/01/24 om 8.00u.
- 5 Bedrijfsorganisatie (D/A) vanaf 22/12/23 om 12.00u.
- 5 Onthaal, organisatie en sales (A)
- 5 Opvoeding en begeleiding (D/A) vanaf 08/01/24 om 8.00u.
- 6 IT & Netwerken
- 6 Marketing en ondernemen